SÈNIOR PRIMERA NACIONAL MASCULINA | HSJD – BM BANYOLES

PNM Sènior Masculí A: HSJD 29 – 28 Handbol Banyoles.

Ens visita l’H. Banyoles amb ganes de donar la sorpresa i van estar a punt d’aconseguir-ho, ja que van manar en el marcador gairebé tot el partit.

Una mala primera part per part del Sant Joan Despí permet als del Pla de l’Estany anar-se’n al descans amb un marcador favorable de 14-16.

La segona part una mica millor, però no aconseguim trobar el nostre joc habitual, malgrat això som constants i creiem en tot moment poder treure el partit endavant, i així va anar arribant al final amb un ajustat 29 -28 que gràcies a la resta de resultats de la jornada, tornem a estar en el més alt de classificació sent colíders amb l’H. La Roca.

Pròxim partit a casa de l’Handbol La Salle Montcada, diumenge 21 de novembre a les 12:30 hores.

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis