SÈNIOR PRIMERA NACIONAL | LA SALLE MONTCADA – HSJD

PNM: C.H. La Salle Montcada 35 – 32 HSJD

Iniciem el partit amb molt bones accions de contraatac que ens porten a distanciar-nos de dos gols en el minut 10. A partir d’aquí, l’equip local aconsegueix contrarestar el nostre joc i es va distanciant en el marcador fins a arribar al descans amb un resultat de 20 -13.
En la segona part no aconseguim materialitzar les jugades d’atac i estem fluixos en defensa cosa que permet al Montcada mantenir una còmoda diferència fins al minut 50 que gràcies a una pressió en defensa aconseguim escurçar la diferència arribant al final del partit 35 a 32.
Pròxim partit al Salvador Gimeno contra el OAR Gràcia Sabadell el dissabte 27 de Novembre a les 18:15 hores