SÈNIOR PRIMERA NACIONAL | HSJD – H. PALAUTORDERA SALICRU

Sènior Masculí A 30 – 22 H. Palautordera Salicru

Afrontem la quinzena jornada del campionat enfrontant-nos a l’H. Palautordera *Salicru.

Primera part en la qual els nostres nois comencen molt endollats ens permet aconseguir unes bones diferències en el marcador arribant al descans amb vuit gols 15-7.

En la segona part seguim en la mateixa línia de joc sense deixar que els del *Baix Montseny entrin al partit arribant a tenir diferències de fins a 10 gols, només en els últims minuts del partit ens relaxem i el rival assoleix maquillar alguna cosa el marcador final sent de 30-22.

Seguim en la lluita per les primeres places de la classificació.

Pròxim partit al Salvador Gimeno aquest dimarts 25 de gener a les 21:30 contra l’H. Poblenou pertanyent a la suspensió del partit en la jornada 11.

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis