SÈNIOR PRIMERA NACIONAL HSJD 26 – 26 CH SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA

Juguem a casa l’última trobada de la competició contra el cinquè classificat sense res en joc més que acabar amb un bon sabor de boca.

La primera part va ser dominada pel nostre equip, amb bones defenses i una porteria espectacular, ens va portar al descans amb un avantatge de dos gols 14-12.

La segona part va estar més renyida i l’equip visitant va dominar en algunes fases del joc, però vam saber controlar l’embranzida del rival arribant al final del partit amb un empat a 26.

Malgrat la temporada tan atípica, l’equip ha sabut sobreposar-se a les adversitats completant una bona competició que ens col·loca en el novè lloc de la classificació.