SENIOR MASCULÍ PNM: OAR GRÀCIA SABADELL 24 – 23 HSJD

Ens desplacem a la pista d’OAR Gràcia Sabadell per lluites per continuar la bona ratxa de partits puntuant.

Ens va costar entrar en el partit per la falta d’encert de cara a porteria, cosa que va aprofitar el nostre rival per marcar petites diferències en el marcador. A la mitja part amb una diferència de tres gols 12-9.

Amb l’inici de la segona part l’OAR va aconseguir obrir més el marcador ja que la seva porteria va seguir rendint a un nivell molt alt.

Gràcies a el gran treball defensiu ia la millora dels percentatges en llançaments, li vam donar la volta a el marcador. Però en l’últim minut de partit, i amb un gol per sobre, l’OAR va aconseguir dues bones accions que li donen la victòria per 24-23.

Proper partit dia 20 de Març a les 18:15 hores al Salvador Gimeno contra l’Handbol Palautordera – Salicru.

Forma Sant Joan!

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis