SÈNIOR MASCULÍ PNM: HSJD 34-29 H. SANT CUGAT

Gran victòria aconseguida en el Salvador Gimeno pel nostre equip davant un rival que estava invicte al 2021.

A la primera part els dos equips ho van deixar tot al camp per poder arribar a la mitja part amb la millor disposició, però els nostres nois van estar molt seriosos en defensa i encertats en atac, el que ens va permetre arribar a la mitja part amb un avantatge de dos gols (19-17).

Amb l’inici de la segona part, despleguem un extraordinari joc que va permetre realitzar molt bons atacs i, gràcies a una brutal actitud defensiva, ens vam anar distanciant en el marcador arribant a tenir diferències de fins a vuit gols.

El rival va seguir lluitant i pressionant al camp per reduir aquesta diferència i el nostre equip va saber gestionar perfectament aquesta pressió per endur-se una merescudíssima victòria davant un rival que lluita per les places d’ascens.

Un dels millors partits realitzats pel nostre equip.

Proper partit el 14 de Març a les 18.05 hores contra l’OAR Gràcia Sabadell.

FORÇA SANT JOAN!

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis