SENIOR MASCULI PNM: HSJD 27 – 27 CREU ALTA SABADELL

Primer partit de la segona volta a casa que ens va enfrontar a un transformat CA Sabadell.

Una primera part amb moltes pèrdues de pilota ens va impedir distanciar en el marcador amb el que vam arribar a la mitja part amb un ajustat 13-14.

Un gran inici de la segona part, gràcies a unes bones defenses ens van donar avantatges de fins a 5 gols en diverses fases de la trobada, però els nervis dels últims minuts van provocar que el rival aconseguís empatar a 27.

Seguim puntuant i creixent en la categoria.
Proper partit, dissabte 20 de febrer a les 18.00 hores a Banyoles.

Força Sant Joan!

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis