SÈNIOR MASCULÍ PN: H SANT QUIRZE 35-28 HSJD

Partit ajornat de la jornada 23.

Ens desplacem a casa del líder de la competició amb ganes de fer un bon paper. Així va ser, ja que els nostres jugadors van donar un exemple de sacrifici i esforç malgrat totes les adversitats, amb un gran inici de partit que ens va mantenir igualats en el marcador fins al minut 20 on l’equip local va aconseguir materialitzar diversos contraatacs. A la mitja part, 20-16.

Amb l’inici de la segona part l’equip local va augmentar encara més l’avantatge arribant a estar amb diferències de 9 gols, però a la meitat de la segona part, l’equip va treballar per reduir la diferència. A la fi de el partit, resultat de 35-28.

Enhorabona a l’equip pel compromís i la dedicació.

Proper partit dissabte 1 de Maig a les 20:15 h a casa de el CH La Salle Montcada.