SÈNIOR MASCULÍ PN: FINESTRELLES SC H. ESPLUGUES 28-24 HSJD

Derbi molt competit el que es va viure al CEM Les Moreres.

Un primera part marcada per la igualtat amb grans defenses per ambdós equips ens va portar a l’descans amb una petita diferència a favor de l’equip local de 14-12.

Amb l’inici de la segona meitat, l’equip local va aconseguir distanciar-se en el marcador fins a quatre gols, però gràcies a la constància dels nostres jugadors, es va aconseguir igualar de nou el marcador. En l’últim quart de el partit no vam aconseguir materialitzar diverses accions d’atac del que va aprofitar l’equip local per tancar el partit amb un marcador de 28-24.

Gran actitud dels nostres jugadors que demostren una evolució positiva en cada partit.

Proper partit al Salvador Gimeno contra l’H Poblenou el Diumenge 24 d’abril a les 12:30 hores.