Sènior masc A: Inici de temporada amb derrota a Sarrià de ter 30 a 22

Dissabte 16 de Setembre el nostre Sènior masculí A entrenat aquesta temporada per Pedro Jiménez, començava la competició oficial a la pista sempre complicada de Sarrià de Ter.

El nostre equip va començar molt concentrat el partit i no deixant-se impresionar per l’ambient d’un Poliesportiu ple, posant-se amb dos i tres gols per sobre el marcador. Fet que va fer endurir la defensa local, fent que els nostres jugadors tinguessin molts més problemes per aconseguir llançaments clars a porteria. Això va permetre que els gironins poguessin corre les transicions que tant els hi agrada i tan bé realitzen, aconseguint donar la volta al marcador. Tot i això el nostre equip va aconseguir aguantar-se dins del partit fins el minut 23. A partir d’aquí un parcial de 5-0 va trencar el partit, fent arribar el partit al descans amb 16-11 a favor dels locals.

La segona part el nostre equip va continuar amb dificultats ofensives, fet que ocasionava que els llançaments que es realitzaven no eran prou clars i poc efectius. Això ho va aprofitar el Sarrià per ampliar la diferència fins els 10 gols al minut 40 de partit.

Al final derrota per 30 a 22, que deixa dues versions del nostre equip, típic del període en que estem de temporada i amb el canvi d’entrenador. Cal destacar el debut del Gerard Jiménez amb el primer equip, i que va aconseguir dos gols.

Us animem a venir el proper diumenge a les 12.30h on segur que els nostres nois competeixen el partit davant el Jov. H. Mataró al Poliesportiu Salvador Gimeno.