SENIOR FEMENINO DHP: HSJD 26-22  ELDA PRESTIGIO

Vintena jornada,

Partit molt treballat davant un rival directe. Comencem la primera part molt concentrades en el partit, actives en defensa i efectives en l’atac. Ha estat molt igualat però els últims cinc minuts agafem avantatge i arribem al descans amb un resultat de 13-10.

A la represa seguim amb la mateixa tònica, tant a la defensa com en atac, agafant una diferencia còmoda al marcador per poder jugar la resta de partit sense nervis. Però als últims minuts l’equip visitant canvia l’estratègia de joc per escurçar distancia,  jugant set contra sis i arribant a posar-se a dos gols a falta de dos minuts del final. Amb el cap fred i no deixant que els nervis  formessin part del joc aconseguim reprendre la diferencia al marcador i guanyar el partit.

Propera jornada dissabte 6 de Març a les 18:30h juguem a casa de l’Almassora.