SENIOR FEMENÍ LLIGA CATALANA VILANOVA DEL CAMI 22 – 45 HSJD

Últim gran partit d’aquesta lliga, hem dominat el marcador durant el 60 minuts de partit, un molt bon treball en defensa i bons atacs, arribem al descans 8-22.

Això ens feia confiar que no tindríem problemes, tot i això les noies de Vilanova no han afluixat, oferint un partit molt entretingut.

Aquesta segona part ha sigut més de lo mateix i hem arribat al final 22-45.

Finalitzem la lliga, 24 partits jugats, 21 guanyats i 3 perduts, per unes “novatas” a la categoria hem sembla que no està gens malament acabar campiones.

Però això no s’acaba aquí, ara jugarem la Copa Catalana i el més important  juguem les fases per pujar de categoria a Divisió d’Honor Plata. Qui ho havia de dir a principi de temporada, però si senyor aquestes noies poden amb tot són unes campiones.

Gràcies noies per fer-nos gaudir tant amb vosaltres i donar aquest gran exemple de lluita i d’equip, gràcies als entrenadors per la gran tasca que fan i gràcies a tots aquells que ens han donat el seu suport, a les grades o des de l’ombra, gràcies de tot cor.

Juguem la Copa i neu preparant les maletes, que marxem a les Fases!!!!!!! Us esperem.