SENIOR FEMENÍ LLIGA CATALANA HSJD 28 – 17 JOVENTUT H.MATARÓ. CAMPIONES DE CATALUNYA!!!!!

Hem començat amb un parcial de 7-0, les de Mataró no han fet el seu primer gol fins el minut 6, hem fet una gran defensa, això ens feia anar una mica més confiades per aconseguir la victòria davant un equip impredictible pels resultats que ha tingut durant tota la temporada.

Arribem al descans amb un marcador de 20-8.

A la segona part hem sortit una mica més relaxades, hem baixat una mica el ritme i el Mataró ha sabut aprofitar això  i ha escurçat la diferencia al marcador, arribem al final del partit amb el resultat de 28-17.

Gràcies a aquesta victòria i a l’ensopegada del nostre perseguidor a la classificació, ens permet proclamar-nos CAMPIONES DE CATALUNYA a falta d’una jornada per concloure la lliga.

Proper i últim partit la propera setmana a Vilanova del Camí.