SÈNIOR FEMENÍ DHPF: HANDBOL ALMASSORA 29 – 31 HSJD

21a Jornada, desplaçament a la pista del H. Almassora , una pista de bons records pel nostre club, ja que va ser on es va aconseguir l’ascens a la Divisió de Plata Femenina.

L’equip va sortir disposat a no cometre els mateixos errors que el partit d’anada, amb una bona defensa i un atac molt efectiu davant de la defensa pressionant de l’equip castellonense. Això va permetre arribar a una renda de 11-18 a la mitja part.

La segona part el nostre equip va baixar la seva efectivitat de cara a porteria , cosa que va permetre a l’equip local poc a poc reduir la diferencia en el marcador, arribant a empatar el partit a falta de 8 minuts.

Tot i aquest sobreesforç de l’equip local, el nostre equip es va refer i va aconseguir una victòria per 29 a 31 gols. Continuem sumant punts i seguim a la quarta posició de la classificació.

La propera jornada dissabte 13 de Març a les 18.00 hores juguem a casa del H. Gavà.

#LAFAMILIAQUEESCULLS

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis