SENIOR FEMENI DHP: OAR GRACIA 29 – 29 HSJD

Hem començat per sota al marcador, durant els primers deu minuts les noies de l’Oar anaven per davant, a partir del minut quinze ens en fet amb el control del partit i hem anat avançant, arribem al descans amb un resultat de 13-15.
La segona meitat ha estat molt forta ens hem arribat a col·locar per sobre de set gols, molta velocitat i una gran defensa ho han fet possible, fins el minut 50 que elles han anat escurçant les distancies i nosaltres no hem sabut reaccionar, arribem al final amb un empat a 29.

Ens emportem un punt nenes, tot suma i de tot s’aprèn. Seguim endavant i treballant fort per aconseguir la nostra fita.

Gràcies a tota la gent que s’ha desplaçat per acompanyar-nos. Proper partit a casa dissabte 07 de Novembre a les 18:30h. contra Amposta, us hi esperem!!!!!