SENIOR FEMENI DHP: HSJD 34 – 29 BM. MORVEDRE

Partit molt treballat el que hem pogut veure avui. Els primers trenta minuts hem anat per sota al marcador i empatant, el resultat ha estat de 15-17 al descans.

A la tornada les noies han carregat piles, i ens han delectat amb un gran joc,  molta velocitat i una defensa molt forta que han fet que al minut 35 ja estiguéssim per sobre al marcador i així ens hem mantingut fins el final del partit arribant amb el resultat de 34-39.

Ningú ens va dir que el camí fos fàcil, però seguim treballant per aconseguir la nostra meta, poc a poc, i sobretot amb els peus a terra com sempre hem fet,  que és com s’aconsegueixen els èxits.

Gràcies com sempre al suport de la nostra grada, i us esperem el proper diumenge a les 12:30h a Lleida.