SENIOR FEMENI DHP: HSJD 32 – 23 ASSOCIACIÓ LLEIDETANA

Jornada 25,

Penúltim partit de temporada davant un rival en posició de descens. Potser això ens ha fet fer un partit bastant relaxat i amb moltes rotacions.

Comencem la primera part dominant el marcador, fent bones actuacions de cara a la porteria rival i concentrades en defensa que ens permet arribar al descans amb un resultat de 16-11.

A la represa sortim potser massa relaxades i amb poca intensitat,  donant-li la oportunitat al rival de lluitar pel partit i així ho van fer,  escurçant distancies i arribant a posar-se un gol amunt a l’equador de la segona part. Ha estat llavors quan hem vist el perill i  ens hem donat compte de que es podien marxar els dos punts cap a Lleida, ens hem posat les piles i al minut 50 hem fet un parcial de 10-0,  que ens ha permès finalitzar el partit amb una bona victòria i que els dos punts s’hagin quedat a casa.

Propera i última jornada,  dissabte 24 a les 19h a Castelló!!!