SENIOR FEMENI DHP: HSJD 26 – 24 FUNDACIÓ H.SANT VICENÇ

Divuitena jornada,

Després de l’ensopegada de la setmana anterior només ens quedava aixecar-nos i seguir treballant. I així ho hem fet!!!

Sortida a pista concentrades i amb ganes de no deixar marxar dos punts contra un rival  favorit a les primeres posicions de la classificació. Ens posem les piles des del minut zero i anem agafant de mica en mica avantatge al marcador. Arribant al descans amb un resultat de 15-8, una amplia diferencia que preveia una segona part més relaxada.

A la represa no baixem braços però potser ens relaxem una mica i això permet al rival créixer i escurçar la diferencia de gols, malgrat això gràcies al coixí de la primera part i la lluita fins el final del partit els punts es queden a casa.

Propera jornada dissabte dia 20 de Febrer a les 18:00h visitem al Mislata.