SENIOR FEMENI DHP: HSJD 24 – 30 KH7 BM.GRANOLLERS

Amarga derrota, ens ha pogut la pressió.

Hem començat el partit per sota al marcador, no han pogut marxar de molt però tot i així al descans el resultat era de 8-12.

La segona part ha estat igual, no hem pogut arribar ni tan sols a l’empat. Les noies han lluitat força, però ens han superat la pressió i els nervis i el Granollers s’ha emportat la victòria.

No ha estat un dels nostres millors partits tot i que era un rival assequible, seguim treballant fort, hem de lluitar fins el final.

Tot i jugar un dimecres feia goig veure la grada plena, gràcies a tots pel vostre suport.

Proper partit, dissabte a les 19:3h contra Castelldefels, us esperem a Can Vinader.

Clika aquí per veure les fotos del partit.