SENIOR FEMENI DHP: HSJD 23 – 21 H.SANT QUIRZE

Setzena jornada,

Partit vibrant el que es va viure dissabte al Salvador Gimeno davant del líder del grup C de DHPF.

Comencem la primera part sabent que el rival no ens anava a facilitar la victòria, tot i que el marcador va ser molt ajustat l’equip visitant va portar l’avantatge durant els trenta minuts, arribant al descans amb un resultat de 9-12.

A la represa va ser un tira i afluixa entre els dos equips, arribant a empatar en els primers minuts. El rival va reaccionar aconseguint una nova avantatge de quatre gols, però la constància i el bon treball en equip de les nostres noies  no van deixar-les escapar i vam aconseguir tornar a l’empat al minut vint-i-un. Llavors vam posar tota la carn a la graella i van manar a la pista durant els últims minuts del partit, aconseguint tombar al líder i no deixant marxar els dos punts.

Propera jornada diumenge 7 de Febrer a les 18:05h  visitem a l’Amposta.