SENIOR FEMENI DHP: BM.MORVEDRE 27 – 23 HSJD

Hem perdut i no per manca de lluita, ens hem enfrontat dos rivals amb unes defenses molt fortes, però potser la nostra no ha estat avui molt encertada.
Le noies de Morvedre han dominat el marcador durant tot el partit, a la primera part ens ha mancat concentració i força a la defensa, hem arribat al descans amb un resultat de 15-8.

La segona part ha estat millor, hem sortit a pista molt més concentrades sobre tot defensant, però no ha estat suficient per agafar al nostre rival, tot i això no hem baixat els braços en cap moment i hem lluitat fins al final del partit.

Agrair com sempre als nostres fidels acompanyants la seva presencia. Aquesta setmana juguem a casa contra el Lleida, us hi esperem a tots per omplir la grada i animar a les nostre noies.