SENIOR FEMENÍ COPA CATALANA HSJD 36 – 23 H.CANOVELLES

Primer partit de Copa, amb una clara i contundent victòria que podia haver estat més amplia però hem tingut bastants errors de llançament.

Les noies han estat a tope durant el seixanta minuts, al descans de la primera part hem arribat amb un marcador de 15-10.

Ha la segona part hem sortit amb la mateixa força i hem fet 21 gols més, mentre que el nostre rival només n’ha fet 13.

Malgrat la calor i l’hora s’ha jugat molt bé, el proper partit de copa serà dintre de quinze dies, també a casa contra un equip de Divisió d’Honor Plata l’Oar Gracia, esperem un gran encontre.

Mentres tant anirem a Almassora a jugar les fases per pujar de categoria, ja ho sabeu, allà us  hi esperem.