SENIOR FEMENÍ COPA CATALANA HSJD 29 – 30 OAR GRACIA

Gran partit de les noies que malgrat el cansament que encara arrosseguen de les fases, han estat a tope els seixanta minuts.Hem arribat al descans amb el resultat de 16-12, increïble la lluita, la velocitat i sobretot la nostra gran defensa.A la segona part hem sortit igual de fortes, però  ens ha passat factura el cap de setmana anterior i hem arribat al final amb el resultat de 29-30.

Partit a partit cada dia s’omple una mica més la grada, gràcies a tots per fer-nos costat.

Propera setmana anem a Vilanova del Camí, podeu venir amb nosaltres a fer el cafè, juguem a les 16:00h.