SÈNIOR DH PLATA | H. ALMASSORA – HSJD

H ALMASSORA 35 – 29 SÈNIOR FEMENÍ A

Partit que ens toca disputar a Almassora contra el segon classificat de la categoria.

Partit complicat que les nostres jugadores han jugat de tu a tu durant els primers 15 min amb un marcador de 10-10, un parcial negatiu fa que ens agafin avantatge que han sabut mantenir fins a la mitja part arribant amb el marcador a 18-14.

A la represa uns minuts de desconnexió de les nostres ha fet que les nostres rivals aconseguissin portar el marcador 32-22 al minut 48.

Com sempre les nostres han donat tot a la pista i han lluitat fins al xiulet final deixant el marcador 34-29.