Ruben Cabello torna a casa!!!!!!!!!

Després de presentar a l’Àlex Cahisa, el més veterà de l’equip, li toca el torn al més jove , el Ruben Cabello, que un cop finalitzada la seva etapa al FC. Barcelona, torna al Club que l’ha vist créixer.

 

Hola , com estàs?

Hola, molt content de tornar al club.

Compta’ns una mica de tú…

Em dic Rubén Cabello Gallego tinc 19 anys i soc de Sant Joan Despí. Actualment estic estudiant enginyeria química a la Universitat de Barcelona. A part de l’handbol també m’agrada l’handbol platja i sóc un fanàtic dels videojocs.

Com vas començar a jugar a handbol i a quina edat?

Vaig començar a jugar a handbol a aquest club quan tenia 8 anys. En aquella època tots els meus companys de classe hi jugaven i vaig decidir apuntar-me amb ells.

A categories inferiors, infantils,cadets, Juvenils, quins han estat els teus millors records, tant esportius, com personals?

De tots aquells anys tinc moltes bones experiències, una de les primeres que recordo va ser guanyar la copa federació quan era cadet. Durant la meva etapa de juvenil vaig aconseguir també guanyar els campionats de Catalunya i el d’Espanya i vaig ajudar al segon equip del Barça a guanyar la lliga Divisió de Plata.

A quins clubs has estat?

Vaig jugar al Sant Joan des de benjamí fins a juvenil de segon any. Llavors em vaig anar al FC Barcelona, on hi vaig passar dos anys.

Quina és la teva posició habitual?

Soc lateral esquerre, tot i que també puc jugar de lateral dret o de pivot.

Jugar a 1ªNacional és el teu major repte. O has jugat a categoria superior?

He jugat a divisió de plata, una categoria molt exigent, però encara no he disputat cap partit a la lliga nacional.

Que t’ha portat al nostre club?

He tingut molt bones experiències en aquest club i hi tinc molts amics aquí. A més, sé el nivell d’exigència que aquest club demana i el bon treball que s’hi realitza.

En el poc temps que portes amb nosaltres, com t’estàs sentint?

Molt bé, tant a nivell personal com a esportiu. Es nota que el vestuari està unit i això m’agrada, i m’he sentit integrat des del primer dia. Esportivament estem treballant molt i tinc moltes ganes de començar la temporada.

Que esperes d’aquesta experiència?

Espero millorar molt com a jugador aprenent tant dels meus companys com de l’entrenador. Tenim un  molt bon equip i som gent jove, estic segur que en un any o dos (sinó aquest) estarem lluitant per l’ascens. Per la meva part, intentaré ajudar al màxim a l’equip.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ÚLTIMES PUBLICACIONS

[instagram-feed num=12 cols=4 showfollow=true]