Primera victòria del Sen masc A davant del Jov. H. Mataró 35 a 27

Diumenge els nois entrenats pel Pedro Jiménez feien el seu debut com a local aquesta temporada davant del Jov. H. Mataró a la segona jornada de Primera Nacional.

El nostre equip va començar el partit amb una bona defensa (ajudat pel Pol Sabaté sota pals), que va provocar que el Mataró li costes marcar gols amb facilitat. Però el nostre atac no va començar molt fi, ens costava molt aconseguir gols amb facilitat davant una defensa molt dura del Mataró. Aquest fet va provocar que l’equip del maresme aconseguia rentes mínimes al marcador de 1 o 2 gols.

A partir del minut 22 el partit es va trencar, amb un atac més sòlid i molt més efectiu, amb un Ruben Cabello molt efectiu de cara a porteria amb 8 gols, va fer que a la mitja part el equip local marxes per sobre al marcador 15 a 11.

La segona part el nostre equip va continuar treballant de forma sólida a la defensa i amb un atac molt efectiu , tot i les variants defensives mostrades pel Mataró, els nostres nois van aconseguir una bona victòria davant la seva afició per 35 a 27 en aquesta segona jornada.

A l’apartat ofensiu cal destacar els 8 gols de Ruben Cabello, i els 6 gols de Victor Guijarro i Ferran Pérez.

Aquesta setmana desplaçament a Sabadell davant l’OAR Gracia dissabte a les 18.00 hores on esperem la segona victòria!

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis