POSEM FI A LA TEMPORADA 20-21

La temporada 2020-2021 es pot resumir en una paraula: EBULLICIÓ

Tot el treball que s’ha realitzat en el nostre club durant moltíssims anys, s’ha vist reflectit en la consecució d’èxits esportius que reafirmen la nostra filosofia i manera de treballar.

En una temporada, on les aturades han estat un continu a causa de la situació del COVID-19, els nostres entrenadors i entrenadores, van fer un pas endavant i van entrenar en dates festives com a Nadal, Setmana Santa i finals del mes de Juny. Per això solament podem dir: GRÀCIES pel vostre compromís, entrenadors/es.

Des dels primers equips fins als més petits prebenjamins, la il·lusió de venir a entrenar cada dia per gaudir del seu esport favorit i passió, ens ha donat la força suficient per a continuar entrenant amb moltes ganes malgrat la situació mundial de pandèmia.

Tot aquest treball s’ha vist refundat en una històrica quarta posició del nostre equip de DH Plata Femenina el qual s’ha quedat a les portes de jugar la primera fase d’ascens a la màxima categoria de l’handbol femení nacional. Per l’altre costat, els nois de Primera Nacional han aconseguit una posició plàcida amb la il·lusió de saber fins a on podien haver arribat sense sofrir tantes lesions.

Quant a resultats Sènior, cal destacar el títol de Campions de 4a Catalana amb el Sènior Masculí C, la bona competició del nostre Sènior B en 1a Catalana i l’enfortiment del Sènior B Femení.

En la nostra base, tant masculina com femenina, tots els nostres equips han competit al seu màxim nivell competint tots els partits davant uns grandíssims rivals. Cal destacar en la branca masculina, la crida del FC Barcelona a dos jugadors del nostre equip aleví expert perquè formin part de l’equip infantil de la seva estructura. Amb ells dos, ja són 14 jugadors els que han estat anomenats per a formar part del club blaugrana en les últimes 5 temporades.

Dins de tota aquesta competició els resultats de l’equip Cadet Femení A, Infantil Femení A i Aleví Femení Expert han estat espectaculars. L’equip Cadet Femení A campió de Catalunya i tercer d’Espanya; l’equip Infantil Femení quart de Catalunya i segon de la fase sector, sent eliminat pel Anaitasuna, després campiones d’Espanya; i l’Aleví Femení Expert campió de Catalunya.

Tots aquests resultats es fonamenten en una estructura d’handbol femení representada en 10 equips (1 Sènior B, 2 Juvenils, 2 Cadets, 2 Infantils, 2 Alevins i un benjamí) per més de 120 jugadores. Tot això consolidat en el compromís de les nostres jugadores, el treball dels nostres entrenadors/es, el desenvolupament com a persones i el gaudi del camí sense deixar-se convèncer per l’eteri fum dels resultats, sent fidel al projecte individual de cada jugadora i sabent gaudir dels assoliments que s’aconsegueixen gràcies a la fidelitat, al treball, a la perseverança i a la paciència.

Un absolut orgull per al club tots els resultats que s’han aconseguit aquesta temporada 20-21 sabent que els resultats són puntuals i volàtils, però el treball i la il·lusió per entrenar i gaudir del nostre esport és el nostre camí fix per a continuar formant a millors esportistes i persones.

Donar les gràcies a totes les famílies i jugadors per la confiança atorgada en una temporada estranya i diferent per a tots els que estimem aquest esport i que hem aprofitat de la millor manera possible.

#HandbolAFocLent

Notícies relacionades

TROBADA MINIHANDBOL 2022

Ahir diumenge vam gaudir de la Trobada de Minihandbol 2022. Una activitat que tornem a realitzar després de dos temporades sense organitzar. Una festa de

Llegir més

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

SÈNIOR DH PLATA | HSJD – BM.GRANOLLERS

SÈNIOR FEMENÍ A 37 – BM. GRANOLLERS ATLÈTIC 27 Últim partit de la Lliga, ens enfrontem al Kh-7 Bm Granollers Atlètic, partit plàcid per a les nostres jugadores que