Nova victòria del Sènior masculí B davant Les Franqueses (41-24)

Partit de la 12a Jornada de la Lliga regular jugat el passat dissabte al Pavelló Salvador Gimeno de la nostra localitat contra l’equip HC LES FRANQUESES.

I comencem l’any com vàrem acabar el 2015, guanyant però amb una diferència fonamental, el LES FRANQUESES és un equip fluix, sense ritme, amb deficiències tècniques i tàctiques que el fan previsible.

I això pot ser perillós. Arma de doble fil en cas de contagiar-se del seu joc lent i de la seva passivitat.

I els nostres varen sortir com sempre, concentrats, fent el seu joc ràpid i vistós que ens va permetre, després d’uns minuts d’igualtat, anar-nos en el marcador. En el minut 10, el LES FRANQUESES aconsegueix el darrer empat, 6 a 6 i s’acaba la seva resistència.

Els nostres assequen l’atac del rival per anar-nos de 6 al minut 20.

I entrem en una dinàmica trista. El LES FRANQUESES entra en una certa apatia que fa que, minut a minut, els nostres eixamplin el diferencial en el marcador. Al final de la primera part 20-12 que, si bé no deixava sentenciat el partit si que el deixava molt ben encarrilat.

I comença la segona part. Esperem la reacció del rival i aquesta no arriba. Des de fa molts minuts han abaixat els braços i les seves deficiències s’agreugen gracies a la professionalitat dels nostres que continuen jugant com saben, a un gran nivell i sense donar treva. La intensitat defensiva permet sortir al contraatac fins a 11 cops aquesta segona part, fet que acaba destrossant el rival.

Al final victòria treballada tot i que sense la brillantor i intensitat d’altres partits…..la diferència entre els dos planters ha estat massa gran i ho reflecteix el resultat final, 41-24.

Dos punts més, continuem invictes i la setmana vinent visitem el HC BANYOLES per acabar la primera volta.

Sabem que serà un partit difícil com ho son tots els que es juguen a terres gironines però els nois estan força centrats i il·lusionats per continuar la ratxa de victòries.

De moment ja s’han guanyat els respecte dels rivals i l’admiració del públic per l’entrega i la qualitat del joc desplegat.