Nova victòria del Sènior femení Plata al camp del Bm. La Roca (26 a 28)

Tercer partit de temporada,
Aquesta setmana ens tocava una pista complicada, durant tot el partit el marcador s’ha mantingut molt ajustat pels dos equips, al descans arribem amb un 15-15 que ens feia preveure una segona part d’infart.
I així ha estat, però en cap moment les nostres noies han deixat de fer el que millor fan, jugar handbol, bons atacs i defenses espectaculars i sobretot han mantingut el cap ben fred, això ha fet que els últims cinc minuts hagin estat nostres i és quan hem agafat aquesta petita avantatge que ens ha donat la victòria. Final de partit 26-28 i dos puntets més.
Un deu per la nostra “claca”  i les nostres noies lesionades i no convocades que com sempre estaven amb l’equip. Propera jornada a casa, dissabte a les 18:30h contra H. Sant Vicenç de ben segur un altre partit emocionant, us esperem, omplim el Salvador Gimeno!!!!!!!!!!!!!