Nova derrota del CADET MASCULÍ A contra Voramar per 30-41

Penúltim partit de la Lliga Catalana en la seva fase A-1. Difícil contrincant, el Voramar A de Barcelona; per qui ha vist el partit, en molts moments era l´equip B, o no? A priori, el partit no és fàcil, però hauríem d´haver tret una mica més de garra, lluita i orgull (sobretot a la 2a part). És una llàstima que aquest equip no estigui prou connectat amb aquesta categoria. Sent realista, és veritat que jugar contra tota la sèrie d´equips que hi ha al grup tenim més de perdre que guanyar. Però el que costa d´entendre és el poc interès i mínim per competir. Aquí es veuen els consecutius 41 gols que ens tornen a marcar (aquí es demostra la poca intensitat defensiva).
La 1a part acaba amb un esperançador 16 a 18. Després dels primers 10´ anant a remolc dels barcelonins amb 1-2 i 3-5, els monitors demanen un temps mort per posar ordre i despertar les idees. Es passa a un parcial de 4/1 i ens posem per davant amb un 7-6. Ara li toca a l´altre monitor demanar un temps mort per cantar la canya als seus jugadors. També donen efecte les indicacions i passem a un 8-9 / 13-15 i l´anterior esmentat 16-18.
Encara que no havia cap posició a decidir-se, al vestuari visitant sembla que hi ha una bona i profunda xerrada que es demostra a la pista. Van pujant d´intensitat defensiva i ofensiva: 19-24 / 22-29 / 23-34 (7 gols nostres en 15´= alarma!!!). S´apaga una miqueta el foc amb un parcial esperançador de 4/1 i en col·loquem 27-35. Però vet aquí, que tornem amb les mateixes errades que abans i s´augmenta la diferència a 10 gols, 28-38 fins arribar al resultat final.
Durant la setmana es fa feina tant a nivell físic, tàctic i mental. Però després arriben els partits i costen d´aprofitar les oportunitats de jugar, sembla que un canvi ja és motiu d´una mala cara (en comptes de prendre com una situació de poder rectificar quan es torni a sortir), poquíssima garra defensiva que acaba amb un «carro» de gols pels porters i la imatge que es dóna a totes aquelles persones que venen al Gimeno a veure jugar a un equip que és l´enveja sana de molts altres equips i jugadors que no han pogut jugar contra autèntics campions com Granollers, Barça, Roca…
Què passarà a La Roca? A més d´un, de dos i de tres…ens agradaria que a l´últim partit de la competició diguessim: ens han guanyat perque ha estat superiors, però han suat suor i llàgrimes per aconseguir la victòria. Heu donat una imatge d´EQUIP (lluita, companyerisme, cares d´ànim i donar la cara per la samarreta que es porta). Potser així, fins i tot ens portem els 2 punts. Tot és possible!!!
Per veure fotografies del partit cliqueu al següent link: https://goo.gl/photos/3HmhD32qTRSzMC8Z7

Notícies relacionades

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

TROBADA MINIHANDBOL 2022

Ahir diumenge vam gaudir de la Trobada de Minihandbol 2022. Una activitat que tornem a realitzar després de dos temporades sense organitzar. Una festa de