Miquel González, nou ajudant a la banqueta del Sénior Femení “A”

El Miki, s’afegeix al cos tècnic del Sènior Femení “A” en l’aventura que inicia l’equip a la Divisió de Plata de l’Handbol estatal.

La seva incorporació és un important reforç per l’equip, que de ben segur, necessitarà de tota l’ajuda possible per assolir l’objectiu de la permanència.

Us deixem una petita entrevista a manera de presentació de qui és el Miquel González.

Hola Miquel, com estàs?

Molt content de començar una nova etapa a un club tant important i que treballa tant bé com el Sant Joan Despí. Després de 28 anys jugant a handbol, m´he decidit a fer el pas definitiu a les banquetes, i quin millor lloc que aquí. A més, molt a prop de casa.

Compta’ns una mica de tú…

Soc el Miquel González Bellés. Tinc 41 anys i fill de Sant Feliu de Llobregat. Soc un apassionat de l’esport, especialment de l’handbol malgrat que n´he practicat d’altres com el tennis, el submarinisme i, actualment, m´he adherit a la moda del Running.

A més de l’esport, tinc altres hobbies com viatjar i, sobretot, la música, del que soc apassionat. De fet, en les meves estones lliures (que no són gaires), toco la bateria.

Soc Llicenciat en Ciències de l’Educació Física per La Universitat  de Barcelona amb l’especialitat d’handbol i actualment exerceixo de professor d’Educació Física a l’escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat.

Com vas començar a jugar a handbol i a quina edat?

Vaig començar molt tard a jugar i de casualitat. Quan tenia 12 anys i apuntava a tennista, l’entrenador de l’equip d’handbol de l’escola em va dir si volia anar a jugar un partit ja que no eren prou gent. Em va ficar de pivot (m’imagino que per no molestar gaire) i així em vaig quedar. Vaig gaudir molt i no vaig dubtar en canviar d’esport malgrat portar molts anys al tennis. Sempre he jugat de pivot.

A quins clubs has estat?

Vaig començar a l’escola Pau Vila de Sant Feliu de Llobregat i vaig passar a l’H. Santfeliuenc on vaig tenir la possibilitat de fer la pretemporada amb l’equip de Divisió d´Honor B. Al desaparèixer aquest club, vaig jugar a l’H. Molins de Rei abans de tornar al poble per jugar a l’H. Sant Llorenç.

Posteriorment he tingut l’oportunitat de jugar a H. Manyanet, H. Sant Esteve Sesrovires i a l’equip on he estat més temporades (7) que és l’H. Esplugues on vaig ser el capità de l’equip de 1ª Nacional durant 4 temporades.

Finalment, i fins la temporada passada, vaig gaudir molt jugant de nou a l’H. Molins de Rei amb un equip d’ex-companys on vam disfrutar de l’handbol però amb un compromís menor.

Quan vas començar a fer d’entrenador?

Com entrenador, sempre he estat vinculat a l’handbol Femení. Vaig començar per casualitat als 17 anys portant l’aleví femení de l’escola Nadal de Sant Feliu i a partir d’aquí vaig entrar a la Federació Catalana d’Handbol com a Coordinador d’estades d’estiu. Durant 2 anys vaig portar la tecnificació infantil femenina de la zona de Barcelona i posteriorment vaig passar a la Selecció Cadet Femenina.

Altra experiència interessant on vaig gaudir molt va ser com a Seleccionador de la Universitat de Barcelona on vam disputar 2 campionats d’Espanya.

El fet de jugar en categoria Nacional, va fer incompatible la meva tasca com a entrenador i vaig decidir aparcar-la fins aquest any.

Que t’ha portat al nostre club?

Viure a Sant Feliu fa que vegi amb proximitat la tasca que es fa en aquest club. L’H. Sant Joan a patit un procés similar al de Sant Feliu on l’handbol va passar de ser l’esport principal del municipi, a desaparèixer. Des de fa anys, s’està treballant molt bé i ara s’estan recollint els fruits, amb una cantera envejable i els primers equips en categoria nacional.

Tinc cosins jugant al club i, com afeccionat a l’handbol, m’he apropat molts cops al pavelló i he pogut veure el creixement del club i com s´ha anat formant l’estructura actual que fa del Sant Joan un dels clubs punters de Catalunya.

Quan el Jordi Tomás em va proposar d’acompanyar-lo en aquesta aventura de la Divisió de Plata, no em vaig poder negar. A més que l’he tingut 4 anys d’entrenador a Esplugues, el considero una gran persona i ens entendrem fàcilment. També em genera molta confiança trobar-me al club gent de l’handbol que conec des de fa molts anys com el Toni Guijarro o el Manolo Jiménez.

Que esperes d’aquesta experiència?

Malgrat que ja he tingut experiències dins del món de l’entrenament, especialment dins de l’handbol femení, em prenc aquesta temporada com una etapa d’aprenentatge. Vull aportar tot allò que sé que puc aportar però per mi serà molt important observar i aprofitar el fet de treballar amb un entrenador com el Jordi Tomás del que segur, aprendré molt.

Per altra banda, em sento afortunat de formar part d’un equip que considero històric pel que ha assolit i gaudir molt de l’experiència de jugar a la Divisió de Plata. Estic segur que serà una temporada  apassionant. Entre tots hem d’aconseguir que el pavelló de Sant Joan estigui ple de gom a gom cada setmana. Una salutació a tota la família de l’H. Sant Joan!!!

Notícies relacionades

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies