L’infantil masculí B guanya al Molins 21 a 17

Partit  molt disputat el que es va veure aquest diumenge pel matí al Salvador Gimeno.

Van tenir una primera part molt igualada amb un equip visitant fort  i que no es deixava trepitjar, al minut 5, 1 a 1, al 15′ ,6 a 6, i així fins arribar al descans amb un sol gol de avantatja 10 a 9.

A la segona part inclús es van posar pel davant, al minut 10, 14 a 15 . Però una altra vegada, amb una molt bona defensa , unes grandíssimes intervencions dels porters i les contres, van fer inclinar la balança al nostre favor.

Aquesta segona volta, tot i que els equips contraris han millorat molt al seu joc, tres partits, tres victòries que ens consoliden com segons a la classificació.

La setmana vinent visitarem la sempre difícil pista del Gavà.

Tenim confiança en aquest grup. Molt bé nois!