L’Infantil Masculí B, guanya a domicili al Salou, amb una exhibició a la segona part.

Gran partit el que es va veure el dissabte al Pavelló Cap-Salou. Ens vam haver de traslladar fins al Tarragonès per veure un intens i gran partit .

Els dos equips van sortir a la pista, molt fort, defenses dures i grans aturades dels porters. Això es reflexava al marcador, un sol gol en els primers dotze minuts, 0 a 1.

El Salou té un bon equip, la seva intensitat i algunes individualitats, va fer que marxessin al vestidor amb un 6 – 3 favorable als de casa.

A la segona part semblava que els de Salou passarien per sobre. Però una bona defensa, un porter impressionant i sobre tot un bon nivell físic, tal i como havia anunciat el mister, van fer que al minut 20, i tan sol amb quatre jugadors a pista, es posessin per davant al marcador amb un 11 a 12. Amb el partit controlat i amb els contraatacs van  aconseguir un 11 a 16 final.