L’infantil masculí B comença l’any i la segona fase guanyant a un fort Tortosa (19-15)

Disputada victòria dels nostres davant de  l’equip del Baix Ebre, rival directe, que fa que els avancem a la classificació i ens col·loquen segons davant d’ells.

La primera part va ser molt intensa, el dos volien la victòria. Al minut 5 amb 2 a 2, al 15’amb 5 a 5 i va acabar amb 8 a 8, s’estava veient que l’equip riberer no  havia viatjat a Sant Joan Despí  a passar una estona.

A la segona part una defensa molt tancada , intensitat en el joc, aprofitant els temps dels atacs i sobretot un inspiradíssim Isaac, el nostre porter, ha fet possible que al minut 10 marxéssim de tres gols, 17 a14. Això ha estat definitiu pel rival, que es va rendir davant del bon joc fet pels nostres nois.

Aquets nois saben jugar de debò. Grans! Enhorabona!