L’HANDBOL SANT JOAN DESPÍ ESTARÀ A LA FIRA DE L’ESPORT

És una activitat de l’Ajuntament de Sant Joan Despí que unirà a tots els Clubs i Associacions Esportives de Sant Joan Despí en el Poliesportiu Salvador Gimeno, on mostrant i promocionant les seves activitats d’aquesta temporada i de les pròximes.

Tindrem un estand un estand en el qual promocionarem les activitats del club i la participació per al curs que ve. A més, estarà decorat amb fotografies dels primers equips i donarem alguns obsequis als nostres petits visitants. A més, durant tot el matí realitzarem quatre concursos KAHOOT, que farem a les 11:00h, 11:30h, 12:00h i 12:30h. Qui responguin millor cada en cadascun dels concursos a les preguntes sobre el club, sobre Sant Joan Despí, sobre els nostres jugadors, etc., rebran un obsequi.

Reproduirem un vídeo del que és l’Handbol Sant Joan Despí en la pantalla principal de l’activitat de la Fira de l’Esport. No ho dubtis i veuen a visitar-nos i conèixer-nos el Diumenge 15 de Maig al Poliesportiu Salvador Gimeno de Sant Joan Despí.

#HandbolAFocLent 🔥

Notícies relacionades

TROBADA MINIHANDBOL 2022

Ahir diumenge vam gaudir de la Trobada de Minihandbol 2022. Una activitat que tornem a realitzar després de dos temporades sense organitzar. Una festa de

Llegir més

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

SÈNIOR DH PLATA | HSJD – BM.GRANOLLERS

SÈNIOR FEMENÍ A 37 – BM. GRANOLLERS ATLÈTIC 27 Últim partit de la Lliga, ens enfrontem al Kh-7 Bm Granollers Atlètic, partit plàcid per a les nostres jugadores que