L’Handbol Sant Joan Despí es sensibilitza (de nou) amb les dones

En el marc dels actes commemoratius pel Dia Internacional de les Dones del proper 8 de març, l’Handbol Sant Joan Despí va col·laborar aquest dissabte en la Diada que va organitzar l’associació Dones Despí. Una nombrosa representació del Sènior Femení A (formada per l’Olalla Calvo, la Paula Domingo, l’Edurne Galindo, la Paula Lopez, la Tamara Martínez, l’Anna Mateo, la Sara Melero, la Marina Olle i la Paula Plana) es va desplaçar fins a la plaça de l’Ermita per a participar en l’activitat “Marca-li un gol al masclisme”.

WhatsApp Image 2017-03-04 at 14.01.11 (6)Els presents que es van acostar a la plaça han pogut realitzar múltiples activitats que oferien les entitats col·laboradores. En el cas de l’Handbol Sant Joan Despí es promovien els llançaments a una porteria d’handbol, on cada encert simbolitzava un gol al masclisme. Així doncs, els més petits van tenir l’oportunitat de posar a prova les seves habilitats amb la pilota en una porteria, de mesures reglamentàries, que era defensada per les jugadores del Sènior Femení A.

WhatsApp Image 2017-03-04 at 14.01.11 (5)

En aquest sentit, convé recordar que el club compta a les seves files amb un total de 207 jugadores repartides en 20 equips diferents, dades que converteixen a l’Handbol Sant Joan Despí en l’entitat esportiva amb major presència femenina a tota Catalunya. Però a banda de les xifres, els fets corroboren que som una institució amb una sensibilitat especial per les dones.

I és que la jornada d’ahir tant sols és una prova més de la implicació del club amb el col·lectiu femení. Tal com ja va ocórrer el passat 25 de novembre en el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, quan les noies van condemnar la violència de gènere amb una pancarta, o el dia 23 d’octubre pel Dia Mundial del Càncer de Mama, quan les jugadores del Sènior femení A van lluir llaços roses, el club ha volgut projectar de cara a l’exterior una imatge de sensibilitat amb les dones.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ÚLTIMES PUBLICACIONS

[instagram-feed num=12 cols=4 showfollow=true]