Interessantissima experiència, l’stage de Juvenils!!!!!!!!

Durant aquest cap de setmana, a la localitat de Sant Esteve i Santa Mª de Palautordera, el dos equips juvenils masculins i els dos femenins ha realitzat un stage de pretemporada, des del Divendres fins Diumenge al mig dia.

La sortida la feiem Divendres a les 8.00h des del Pavelló Salvador Gimeno i a les 10.00h ja estàvem a les instal.lacions Municipals de Santa Mª de Palautordera. I finalitzava el Diumenge després de dinar.

L’stage s’ha desenvolupat d’una manera exquisita, ha servit per treballar tècnicament i fisicament, i també per fer “pinya” entre els equips.

Amb un total, cada equip, de 5 sessions d’entrenaments i dos partits disputats enfront de l’Handbol Palautordera-Salicru, els entrenadors han pogut treure les seves conclusions de cara a la confecció definitiva dels equips, i han pogut veure d’una manera diferent a la dels entrenaments setmanals, les necessitats que tenen cada jugador i cada equip.

Els dos partits que ha disputat cada grup han tingut el mateix resultat final, una victòria per l’Handbol Palautordera i un empat, als enfrontaments dels partits masculins, i idèntic resultat als dos partits fenenins. Cal dir que encara que portavem els dos equips masculins i els dos femenins, els partits s’han disputat com un sol equip.

Sortosament hem de celebrar que no ha hagut cap lesió, llevat dels típics cops, i sobrecàrregues musculars com a conseqüència dels volum d’entrenaments en dos dies.

El treball dels entrenadors ha estat excel.lent, amb un gran nivell tècnic, de compromís i d’exigència envers els nois i noies, cosa que ha fet que els jugadors/es, acabessin l’stage molt cansats, però molt contents. I Igualment, la predisposició dels nois i noies ha estat de gran mèrit, sempre amb una actitud favorable al treball.

També ha hagut temps per l’esbarjo, amb moments de piscina, i dos nits divertides de jocs i rialles.

En definitiva, una gran experiència!!!!!!

 

PD. Un agraïment molt especial a l’Handbol Palautordera-Salicru, que ha estat un amfitrió excel.lent, i una menció especial al seu conserge, el Lluís, que ens ha tractat de meravella, fent-nos sentir com al Salvador Gimeno.

Les fotos

DSC_0027 [800x600] IMG_9045 [800x600]DSC_0004 [800x600]

Notícies relacionades

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies