Gran victòria de l’infantil masculí A contra H Egara per 35-22.

Amb un principi del partit de tempteig, molt igualat en el marcador, a partir del minut 15, amb un marcador de 7-6, hi va haver un canvi radical, els jugadors es van posar a defensar intensament i amb un atac molt fluid, ens vam anar del marcador, acabant la primera part per 17-10.
La segona part, va seguir amb la mateixa tònica, una defensa dura, sense deixar molts espais i un atac on tots els jugadors van posar el seu granet de sorra, per acabar amb un gran partit, amb un resultat de 35-22.
Un resultat que pot ser que ens serveixi per passar a la següent fase, felicitar a tots els nois pel esfuerzi i la intensitat,