El Sènior Masculí aconsegueix un empat de prestigi contra un Handbol Sant Quirze que ja està classificat per jugar les fases d’Ascens a Divisió d’Honor Plata Masculina.
Un partit jugat de forma excepcional pels home de Fran Tejado, assentats en defensa, facilitant el treball a la nostra porteria, amb un Pol Sabaté a un gran nivell. Amb un atac solvent, molt efectiu i de gran riquesa tàctica.
El partit es presentava molt difícil per als nostres, no és casualitat la posició en la taula de tots dos equips, però els nostres nois estan travessant per un gran moment de joc, i no volien que es repetís el resultat del partit de la primera volta en camp dels «Kiris». Així que amb avantatges mínimes durant tot el partit, van saber competir i fins podríem parlar que se’ns va escapar un punt, si en l’última possessió s’hagués materialitzat la clara ocasió de gol generada, sentenciant el partit.
Però la sort no ens va acompanyar en aquest últim llançament a falta d’una mica menys d’un minut, i en el següent atac, sobre el xiulet final, l’Handbol Sant Quirze va aconseguir empatar el partit.
Gran partit l’ofert pels dos equips.

https://photos.app.goo.gl/En7yBGr4WH3BSCa18