Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

ÈXIT DE LA PRESENTACIÓ DEL CLUB 2017/2018

El passat divendres 20 d’octubre, el nostre club va realitzar la presentació dels 32 equips que competiran aquesta temporada.

Més de 430 esportistes van desfilar pel Poliesportiu Salvador Gimeno que es va vestir amb les millors gales possibles, en una presentació de nit amb jocs de llums, fum i pantalla gegant que van produir un molt bon ambient entre tots els assistents en aquest acte.

A part del esportistes, les graderies estaven repletes de pares, mares, avis i acompanyants de tots els esportistes del nostre club. També vam comptar amb la presencia de molts dels nostres patrocinadors, l’alcalde del nostre municipi Antoni Poveda i el president de la Federació Catalana d’handbol Jaume Fort, entre altres personalitats.

Durant la presentació es van fer diferents reconeixements a: jugadors/es que s’han retirat (Judit Domínguez, Marc Albors, Guillem Crosman, David Vilella, Marina Ollé, Ana Ramos), delegat emblemàtic Jose Bueno, a les nostres porteres que van disputar el campionat d’espanya de seleccions (Elena Rodríguez, Carolina Vázquez i Claudia Sabaté), al equip Alevi femení expert que va ser campió de Catalunya la temporada passada i al nostre patrocinador Òptica Bogas pel suport durant tants anys.

Aquest acte va finalitzar amb una butifarrada popular a la part del pàrquing del pavelló i discoteca a la pista, on es va poder veure desde els més petits del nostre club fins a Sèniors, passant per pares i mares de tots els jugadors/es, gaudint de la música i del gran ambient que es va viure la tarda nit.

Us deixem un petit enllaç amb fotografies i vídeos del acte: https://photos.app.goo.gl/aRAKJaDulRDkkpve2

Notícies relacionades

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

SORTEIG GRAN PANERA

Amb motiu de la 20ª edició de la nostra Trobada de Minihandbol – NeoPeques CUP, que se celebrarà el 28 d’Abril, hem organitzat una gran

[instagram-feed num=6 cols=3 showfollow=true]