Empat del Sènior masculí C davant CE Tortosa

Partit a on la igualtat va ser la dinàmica. Si bé ès cert que nosaltres sempre vam anar per darrere,el Tortosa mai va agafar una distància superior als 3 gols. Primera part amb un resultat de 13-14, i segona part amb la mateixa tònica, fins que, a manca de cinc minuts es va arribar a un empat a 25, i encara que als darrers minuts ambdós equips van tenir opcions pel triomf, el resultat final fou el d’empat que creiem que és just pels mèrits dels contendents.

Bon joc dels nostres jugadors, millorant el resultat del partit d’anada, destacant una defensa ferma, i un pas més que mostra la maduresa que, de mica en mica, com equip, anem aconseguint.