Empat del Sènior femení davant del líder H. Sant Quirze a 22 gols

El líder es deixa un punt a Sant Joan Despi!!!
Les nostres noies han jugat de tu a tu amb  el primer classificat que portava tretze victòries consecutives. Hem pogut gaudir d’un partit molt intens i amb un marcador vibrant que inclús ens ha tingut molt a prop d’una victòria.
La nostra defensa a estat durant tot el partit molt ferma i els atacs definits amb bones finalitzacions. Estaven molt concentrades i han sortit a  guanyar i tot això s’ha notat al resultat. Al descans el marcador era de 10-9. I la segona part ha estat molt similar, a falta de cinc minuts guanyàvem de dos gols, però no ho hem pogut mantenir i al final ens hem quedat amb un empat.
Propera jornada dissabte dia 9 de febrer marxem a Elda, ens veiem a la tornada i us esperem a tots, com ahir, feia goig veure la grada tan plena.