Empat del Sènior Femení B a la pista del H. Cardedeu a 19 gols

Partit d’alta intensitat aquest cap de setmana a Cardedeu. L’encontre va ser un estira i afluixa constant en el què cap dels dos equips es va allunyar de més de dos gols en el marcador. La prova està en que la primera part va anar a favor de les locals (13 a 12) i la segona, a favor nostre, (6 a 7). D’aquí l’empat.

Potser l’únic aspecte a ressaltar pel que fa al marcador serien els vuit primers minuts de la segona part amb un parcial de 0 a 1 a favor nostre. Sequera per totes dues bandes deguda principalment, per part nostra, a una gran concentració en defensa però també a les moltes errades en atac, que va ser bàsicament la tònica del partit. Per altra banda, és important fixar-nos en el gran nombre de golejadores, nou en total, cap d’elles amb més de tres gols, que fan que el contrari no pugui concentrar-se en un únic punt perquè, si ens ho proposem, tenim recursos per totes bandes.

Destaquem de nou el gran paper de la nostra portera de categories inferiors que va aturar tres llançaments de 7 metres i d’una graderia amb ganes d’animar i donar escalf a les nostres jugadores, en un dia fred i plujós com va ser dissabte. Nota de l’afició: si tots els partits han de ser com aquest, demanarem un suplement de valeriana per resistir-ho.

Us esperem el proper dissabte a les 16.00h a casa contra el Tortosa, que en aquests moments lidera la classificació (imbatut però amb dos partits menys). Som-hi!!!