Empat del Sènior femení A a la pista del EH Sant Vicenç a 18 gols

Malgrat que hem tornat amb un punt, no ha estat un bon partit. La primera part hem anat per sota al marcador durant els trenta minuts, molts llançaments fallats i arribem al descans amb un resultat de 11-7.
La segona part hem tingut una mica més de punteria i les noies han fet una bona remuntada que ens podia haver donat la victòria però el nostre rival a l’últim moment a empatat el partit.
Encara ens falta confiança i concentració quan sortim a jugar fora de casa, errors que s’han d’anar corregint mica en mica, seguim treballant de valent per superar tot això i demostrar que podem estar a l’alçada de qualsevol rival.
La propera jornada dissabte 3 de Novembre a les 18h juguem a casa contra l’Amposta, esperem veure la grada plena per animar a les nostres Besties.
#LAFAMILIAQUEESCULLS

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis