El primer equip masculí comença l’any amb derrota al camp del SANES

Es preveia un partit molt intens i complicat, i així va ser. La igualtat en el marcador va ser la tònica durant tot el partit.
Desde l’inici del partit la igualtat es reflectia al marcador, tant era així que el resultat a la mitja part era d’empat a 14 gols.
A la represa del partit, l’intercanvi de gols va ser continua, i les diferencies seguien sent mínimes fins que en el minut 20 una exclusió de David Pueyo ens deixa en inferioritat numèrica, fet que aprofita l’equip local per marxar de 3 gols 26-23. La situació provoca el temps mort de Ramon Cabañas, però una altre exclusió, en aquesta ocasió a Borja Tort imposibilita la remuntada, tot i l’últim temps mort del equip visitant.
Un partit molt competit, que deixa constancia de la capacitat del equip, però els petits errors ens segueixen penalitzen molt.
HSJD
Marc Vila, Pol Sabaté, Luca Giambiasi(2), Victor Cerdaña, Ruben Cabello(6), David Pueyo(1), Rèmi Philoreau(1), Pere Farrés, Borja Tort(2), Victor Guijarro(5), Victor López(1),Àlex Cahisa(3), Esteban Torres, Ferran Pérez(4), Oriol Farrés, Victor Pueyo(2) 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ÚLTIMES PUBLICACIONS

[instagram-feed num=12 cols=4 showfollow=true]