El Juvenil Masculí A contínua invicte

Liceo Francés 20 – Juvenil Masculí A 46

Contundent victòria del Juvenil Masculí A, a casa del Liceo Francés ahir diumenge.

El marcador ja reflectia,  des dels primers minuts,  que el  partit  estava sentenciat pels nostres nois,  distanciant-se cada vegada més, no deixant poder de reacció possible a l’altre equip. El resultat de la primera part: 8-21.

Molt bon treball, tant defensiu com ofensiu del nostre equip.

Especialment destacar l’actitud i entrega dels jugadors,  entrenats pel Guillem Molné i el  Marc Zaguirre, que, com a consolidació d’equip,  fan una millora col·lectiva jornada a jornada.

Ara, ja treballen en la preparació del partit d’aquesta setmana, en la que rebran a casa a l’altre invicte de Primera Catalana: El Joventut Handbol Mataró “A”.