El Divisió d’Honor Plata continua puntuant.

Partit molt intens com s’ha pogut veure al marcador durant el seixanta minuts. Hem sortit a pista amb molta intensitat des del minut zero i això ens ha permès d’arribar al descans amb un empat 17-17.

A la segona meitat ha estat més del mateix, les noies han continuat treballant fort i això ens ha fet somiar amb la victòria, però al final no ha pogut ser i ens hem quedat amb un empat 33-33.

Un altre puntet, tot suma. I seguim treballant, que ningú ho dubti, aquest equip no es rendeix mai.

Gràcies a tota la afició, dona gust jugar a casa i veure la grada plena. Proper partit a Granollers, diumenge dia 15 a les 13:30h. allà ens veiem!!!!!

HSJD

Sara Melero, Cristina Sebastián, Laia Bermudez (1), Anna Biosca, Rocio Colmena (7), Edrune Galindo (1), MArta Galindo (1), Mònica Gómez (1), Eli López, Beatriz Manzaneres (1), Tamara Martínez, Marina Ollé (1), Paula Plana (13), Anais Romero (1), Sandra Tomás (2), Paula López (4)

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis