EL CADET MASCULÍ «B» GUANYA AL TERRASSA PER 16 – 24

Important victoria a domicili del Cadet Masculí «B» davant d’un Terrassa que ens esperava amb el ganivet entre les dents. Ja en el partit d’anada els nois van experimentar la duresa del rival, fregant i a vegades passant la linea permesa en les faltes.
Previ al partit ja no pintava be, anàvem a Terrassa amb 3 baixes a l’equip, mes sabent la duresa del rival i probablemente l’ambient seria ensordidor, … però no tot era dolent, l’equip és va reforçar amb la participació de Mario Pizarro del Cadet Masculí «A» per intentar equilibrar la balança.
L’inici del partit, el que s’esperava, la duresa del rival algo mes que el límit permès, però nosaltres en cap moment ens arruguem davant la situació, la molt bona defensa mes els nostres porters excepcionals, empenta a l’equip a sobreposar-se i agafem un avantatge de 4 gols al minut 20 (5 – 9), la situació comença a controlar-se mantenint la diferència de gols al descans (9 – 13).
A la represa, el rival canvia l’estrategia buscant els nostres errors en atac per sortir en contraatac, ens van sorprendre els primers 10 minuts (14 – 17).
Aconseguim aturar el factor sorpresa, el matx arriba a una part de desencert per els 2 equips, ja que els següents 10 minuts el parcial va ser de 0 – 1!!!
Aprofitant que els nostres porters i la nostre defensa están excepcionals, vem buscar sortir al contraatac sentenciant al Terrassa amb un últim parcial de  2 – 6, quedant al final el marcador de 16 – 24.
A destacar un altre vegada els nostres porters i la nostre defensa, han estat PERFECTES, han demostrat el perquè som l’equip menys golejat del grup, només cal veure que els últims 20 minuts del partit, el Terrassa a marcat només 2 gols!!!
Moltes felicitats per la victoria i a seguir treballant fort.