El cadet masculí A perd 40-21 al Camp del FC Barcelona

El nostre cadet A ha perdut amb el FC Barcelona per un resultat de 40 a 21. Tot i la diferència al marcador, cal dir que els nostres nois han lluitat molt i que fins i tot han posats al tot poderós Barça nerviós. El primer temps ha estat molt igualat i al minut 15, el FCB ha demanat el seu primer temps mort per intentar ajustar el seu joc, ja que el resultat era d’empat. A partir d’aquest temps mort, el cadet del FCB ha incrementat el ritme tot i que fins al final del primer temps, les diferencies no han passat dels 3-4 gols, sempre al seu favor.

El començament del segon temps ha marcat la resta del partit, s’han errat, o millor dit els porters del FCB han parat força tirs on els nostres nois tenien guanyada la posició i els ràpids contraatacs ens han penalitzat molt. Això juntament a la baixada del rendiment físic, han fet créixer les diferències ràpidament fins el resultat final.
Cal ser positius i quedar-se amb els 30 primers minuts dels nostres nois, on hem pogut competir amb un gran equip i treure conclusions positives del nostre joc, tot i reconèixer que ens ha faltat mantenir la intensitat durant els 60 minuts.
Ara toca treballar pels pròxims partits on ens jugarem les nostres possibilitats de ser-hi a les posicions capdavanteres de la nostre competició. El treball ens farà mes forts!!!!!!