Derrota per la mínima del Cadet Masculí B a Molins de Rei

Molins 33 – HSJD 32
Avui a l’equip li ha costat entrar en el partit. En els primers quinze minuts hem anat a remolc d’un Molins molt motivat, han aturat els nostres atacs amb certa facilitat i com que tampoc estàvem encertats en defensa, ràpidament Molins ha obert una escletxa de tres gols. Per sort els nois han despertat a temps i han començat a atacar amb més fluïdesa, han tancat la defensa, però sobre tot han deixat de perdre pilotes. El resultat: un parcial de 3-10 i el partit molt ben encaminat al descans. La segona part s’ha jugat amb molta intensitat i durant molt de temps hem anat davant en el marcador. Malhauradament, l’equip no ha pogut gestionar el resultat i ha començat a perdre pilotes un altre cop i a atacar precipitadament. D’altra banda, ens ha fet molt de mal les nombroses exclusions de dos minuts, 8 en tot el partit. A només 5 minuts del final, Molins ha empatat el partit i seguidament ha marcat dos gols més en uns minuts de descontrol. Els últims instants del partit han estat d’infart i hem tingut l’oportunitat d’empatar en l’últim segon, llàstima! Resumint, un partit jugat amb molta intensitat que ha deixat períodes de bon joc, però és molt difícil guanyar un partit quan es perden 18 pilotes.